1

“Elke gedachte van je is iets werkelijks: een kracht”.
P. Mulford; 1834-1891.

Ongewenst
Hoe meer je de kracht waar P. Mulford het over heeft bewust bent, des te betere je die kracht positief kunt benutten. Echter als er iets enorm heftigs of dramatisch in je leven gebeurt, is die niet eenvoudig. Je gedrag kan dan onbewuster worden en ongewild aanleiding geven tot ongewenste situaties of ziek voelen of ziek zijn. Het kan belemmerend werken in bijvoorbeeld je relatie, vriendschap of op het werk. Het heeft uitwerking op het mentale, emotionele of fysieke vlak. En met pech op meerdere vlakken tegelijk.

Gewenst
Met aandacht voor de manier waarop je je gedachten en (interne) communicatie toepast, begeleidt Ilse Rietdijk in het leren anders om te gaan met ongewenst gedrag, belemmeringen, of negatieve gedachten. Ze helpt je in staat te zijn je eigen gewenste gedrag te ontwikkelen en betere keuzes te maken.

1

In haar werkwijze gebruik Ilse Rietdijk technieken en wetenschappen uit NEI= Neuro Emotionele Integratie, NLP= Neuro Linguïstisch Programmeren en Psychologie van de Prestatie. Ook gebruikt zij haar uitgebreide werkervaring in sport en welzijn en haar moederschap.
Een belangrijk onderdeel Ilse’s aanpak is om vanuit het authentieke ik meer of wederom “veilig in je
vel te zitten”.

Voorbeeld onderwerpen
¤ omgaan met verandering
¤ angst en onzekerheid
¤ burn out
¤ overgewicht/ondergewicht
¤ communiceren
¤ stress
¤ assertiviteit

Afhankelijk van de aard van je vraag of doorverwijzing van de huisarts, wordt na een kennismakingsgesprek het behandeltraject met je afgesproken.Ilse Rietdijk - Training Coaching Presentatie Gedragstherapie - ilse@ilserietdijk.nl - Tel: +31 (0) 6 22 507 349 - Houten