“dubbel plezierig”

Elkaar masseren is in mijn Indische familie een normaal verschijnsel. Na mijn eerste pitjit scholing van mijn moeder, die het weer van haar moeder had en zo voort, volgde ik een sportopleiding met als verplicht vak: sportmassage. Later, tijdens de opleiding voor schoonheidsspecialiste kreeg ik nog eens 2 jaar het vak lichaamsmassage. Voor mijn scholing betekent dit: East meet West.
Behalve dat deze type massage voor de klant naast nuttig ook weldadig dient te zijn, ervaar ik door het geven ervan positieve energie. Vandaar mijn kreet: dubbel plezierig!

Een reden te meer om in mijn agenda wekelijks tijd in te ruimen voor stoelmassage voor particulieren en bedrijven.
De effecten van deze massage hebben een uitwerking in het brede spectrum van welbevinden. Na slechts 15 minuten voel je dit.
De techniek, uitgevoerd op een hiervoor speciaal ontwikkelde stoel, bestaat uit een combinatie van acupressuur, algemene massage en ontspanningsmassage.
Stoelmassage vraagt weinig ruimte en aanpassingen. De technieken gaat over de kleden heen.

Deze wellnessdienst lever ik in overleg bij de aanvrager thuis, op het werk (bedrijf, kantoor) of in mijn praktijkruimte in Houten.Ilse Rietdijk - Training Coaching Presentatie Gedragstherapie - ilse@ilserietdijk.nl - Tel: +31 (0) 6 22 507 349 - Houten